Kundservice

Vi vill att du som kund blir nöjd! Funderar du över leveranstid? Är något slut? Du är alltid välkommen att kontakta oss!
Våra köpvillkor hittar du här >>

Miljö & hållbarhet

Vi jobbar för att minska vår miljöpåverkan så mycket som möjligt i verksamheten. Parallellt med att låta vårt företag växa, vill vi även låta vårt miljöarbete växa. Den enskilt största förändringen vi hittills gjort är att flytta företaget till Munkahusterminalen i Karlshamn. Genom att vi nu finns lätt tillgängliga för transportörer minskar vi vår klimatpåverkan så mycket som möjligt för ingående och utgående varor. Vår största transportör, DB Schenker, klimatkompenserar alla paketleveranser.

Då transporterna är en stor del av miljöpåverkan, vi arbetar också för att våra kunder ska vara så nöjda att vi i princip inte har några returer. Det gör vi genom tydlig information på vår hemsida, och genom att vi finns tillgängliga på telefon och kan ge vägledning om man så önskar. Våra kunder returnerar väldigt få beställningar, vi har idag en returgrad som är extremt låg, under 0,2 % per år.

Vi är medlemmar i FTI AB, Förpacknings- och tidningsinsamlingen. Det innebär att vi betalar förpackningsavgift och bidrar till insamling och återvinning av förpackningar.

Andra små saker vi gör är att exempelvis återanvända kartonger och packmaterial då det är möjligt, att optimera inleveranser så långt det går och självklart källsorterar vi vårt avfall och lämnar för återvinning.

Vi delar glädjen med våra kunder som skaffar höns, och som på så sätt får egna närproducerade ägg, tillgång till bra gödsel till trädgården och en möjlighet att upptäcka hur trevliga och sällskapliga höns är. På så sätt sker en positiv miljöpåverkan både för själen och miljön runt om i landet!