Publicerad den 4 kommentarer

Skyltar till hönshuset!

Vi är så glada och stolta över att nu äntligen kunna erbjuda skyltar till hönshuset!

Idag har vi hämtat fem olika skyltar på tryckeriet. Skyltarna är tillverkade och designade i Blekinge, vi har samarbetat med vår favoritdesigner Bebbe. (Bebbe har också gjort vår logotype.)

Skyltarna är gjorda för att kunna sitta utomhus året om. Vi har också valt att producera dem med förborrade hål, så att det ska bli enklare att sätta upp dem.

Imorgon lördag finns vi på plats på Höns och Smådjursmarknad på Kastebergs Gård. (Länk till evenemanget hittar du på vår Facebook) Det är också stor skördemarknad i byn. Vi ser fram emot en spännande dag, och kommer självklart att ha med oss våra nya skyltar!

4 svar på “Skyltar till hönshuset!

  1. Hej!! Jag skulle vilja ha någon skylt där de står hönshus eller något som symboliserar ägg så mina grannar lätt kan hitta var de ska hämta. Jag har en ett rött hönshus med en svart stor dörr. Där tänkte ja sätta en skylt.. har ni några idéer? Tipsa gärna! Fin hemsida! Mvh Emilia

    1. Hej!
      Kul att du hittat hit 🙂 De flesta som vill berätta att de säljer ägg har köpt skylten med ”Ägg från trädgårdshöns”. Alla är i storlek av en A4, så jag tror de syns ganska bra oavsett vilken av dem du väljer. Vi har ganska nyligen börjat sälja våra skyltar, så vi är supernyfikna på hur de används och vilka som uppskattas mest. Berätta gärna hur det blir när det blir klart, oavsett om du väljer skylt från oss eller någon annan 🙂 /Tina

  2. Skulle vilja ha en skylt där det står Trosa

    1. Hej! Tyvärr har vi bara de motiv som finns i butiken. Hoppas du hittar någon annanstans! /Tina

Kommentarer är stängda.